Ostala pitanja

Da li na kampu ima nekog interneta?

Ima!

Svaka zgrada ima ruter sa besplatnim wifi pristupom.


Ima li mobilne mreže na kampu?

Zavisi.

Ako ste korisnik srbijanskih operatera, manje više možete uhvatiti mrežu u celom kampu. Ali ako ste korisnik nekih stranih operatera, može biti da ćete imati malo većih problema sa hvatanjem signala.


Da li na kamp mogu povesti svoja Božanstva?

Naravno!

Ukoliko se radi o vaišnavskim Božanstvima, možete ih povesti i instalirati na glavni oltar. S obzirom da ih uvek ima zaista mnogo i da je "gužva" na oltaru, molimo vas da ih postavite u dogovoru sa pujarijima da na oltaru budu isključivo Božanstva (eventualno sa papučama i lotama), bez slika. Postoje slike Guru parampare i Šrila Prabhupada na oltaru i ne treba ih duplirati.


Da li mogu dovesti psa na kamp?

Stvarno???

Psi, mačke, (kamile i magarci) i ostale životinje nisu zabranjeni, ali ne mogu biti smešteni u objektima za spavanje. niti u temple-roomu. Na kampu već postoje lokalni psi, pa možda i nije najbolje rešenje da dovedete svoje ljubimce i eventualo izazovete konflikt.


Da li mi treba pasoš/putovnica za Srbiju?

TREBA!


Jel može neko da mi donese nešto iz prodavnice/dućana, platiću?

Najverovatnije može.

Ukoliko je reč o nečemu što se može lako kupiti, bhakte koji rade nabavku mogu vam izaći u susret i rado će prihvatiti cvetić, sok ili parče pizze kao izraz vaše zahvalnosti.


Hteo bih da prodajem neke stvari na štandu, kako to ide?

Prvi sto 10 eura, svaki sledeći po 5, dnevno.

Stolovi na kojima se prodaju stvari se postavljaju isključivo napolju desno od ulaza. U slučaju kiše roba se može uneti unutra, ali samo spakovana. Zbog ograničenog prostora nismo u mogućnosti da obezbedimo prodajna mesta unutra.


Da li mogu da prodajem prasadam na kampu?

Ne!