prasadam

Da li je moguće platiti manju cenu kampa ako:
   a) preskočim po jedan obrok dnevno,
   b) jedem upola manje,
   c) jedem bobice ili da kuvam u sobi?

Ne baš

Kuvanje u sobama ili napolju je strogo zabranjeno. Ideja sa strogostima pri ishrani nije loša, ali vas molimo da je eventualno praktikujete u periodu pre ili posle jula, da bi na samom kampu bili usklađeni sa festivalskom atmosferom. Naše cene su zaista niske i ne obuhvataju samo prasadam, već i zakup čitavog kompleksa, troškove dolaska (ne malog broja) predavača, postavljenje svega neophodnog, što se vidi i što se ne vidi. Ukoliko imate ozbiljnije zdravstvene probleme, pišite nam da se dogovorimo oko detalja.


Moje dete jako malo jede, jel može da plati manje?

Ccccc

Deca treba lepo da jedu kuvanu hranu, a ne da grickaju keksiće i sladolede. Prasadam za decu do 3 godine je besplatan, za decu od 8 godina je 4€ kao i sam smeštaj. A deca u Krišninom Društvancetu dobijaju još i užinu, igračke i rekvizite.


Hteo bih da sponzorišem jedan doručak/ručak ili večeru. Koliko to košta?

Stvar dogovora

Kada se kuva ne razmišlja se o novcu već o broju bhakta i njihovim potrebama, umeću kuvara i onome što je u bhoga-roomu. Otprilike jedan ručak je oko 300-500 evra, doručak je 30% manje. Međutim sve je stvar dogovora i možete sponzorisati onoliko koliko ste u mogućnosti.


Da li mogu da prodajem prasadam na kampu?

Ne!