smeštaj

Kakav je smeštaj na kampu i da li mi treba vreća za spavanje?

Teško pitanje.

Sobe su sa po 8 i 10 kreveta, sve je staro i polufunkcionalno. Kupatila su zajednička sa po nekoliko tuš kabina, naravno odvojena muška i ženska. Posteljina koja postoji na kampu je oprana ali stara. Sve vas pozivamo da ponesete vašu lepu i mirišljavu. Postoji i ćebad za koju se misli da je oprana, ali niko nema konkretan dokaz za to.


Mi dolazimo sa malom decom, a čuli smo da postoje manje sobe. Jel možemo da dobijemo jednu?

Možda.

Ima svega nekoliko četvorokrevetnih soba i tamo smeštamo bhakte sa malom decom. Prednost dajemo najmlađima i najosetljivijima, a ne onima koji se prvi jave. Lakše ćete dobiti ovakvu sobu ako su sva 4 kreveta popunjena (plaćena). Tako da se nekad bhakte sami dogovore pa njih nekoliko ili nekad i dve porodice budu u takvoj sobi. Tu je problem da jedan ili više kreveta "zvrlji" prazno jer im je cena 8 evra po danu.


Kad mogu saznati u kojoj sam sobi smešten/a i s kim sam u sobi?

Krajem juna (6. meseca).

Razmeštaj po sobama se pravi tik pred kamp. Razlog za to je što, bez obzira kojim se redosledom prijavljujete, prednost imaju porodice sa malim bebama, stariji, bolesni itd. tako da dok ne zatvorimo prijave ne znamo tačan raspored.


Da li postoji neki bolji smeštaj?

Postoji u banji Vrdnik.

Na internetu možete pronaći veliki broj soba za izdavanje. Vrdnik je turističko mesto udaljen je oko 15km od Letenke. Ukoliko nemate svoj auto postoji mogućnost dogovora sa bhaktama koji imaju ili sa vlasnicima smeštaja koji vas za dogovorenu cenu mogu dovesti na kamp. Postoji i selo Ležimir koje nije turističko, ali su neki bhakte ove godine i tamo pronašli smeštaj.